AI-generert bilde.

Anett Rubio – konstituert daglig leder

Vår daglig leder, Anne-Grethe Hoel, har valgt å si opp sin stilling hos oss i Indigo IKT.

Anne-Grethe blir hos oss ut året, og vi kommer til å konstituere en ny leder fra 1. januar 2024, mens vi gjennomføre en rekruttering av ny daglig leder i første halvdel av 2024.

Etter en nøye vurdering, har Anett Rubio blitt utpekt til midlertidig daglig leder i Indigo IKT. Denne avgjørelsen ble drevet av behovet for en intern kandidat som forstår de nylige endringene og nye retningene tatt i 2023. Anetts kjennskap til selskapskulturen og hennes ekspertise i interne systemer, spesielt etter Indigos overgang til et IKS, gjør henne til et ideelt valg for denne interimperioden.

Anett Rubio uttrykte sin takknemlighet og ydmykhet ved å akseptere denne rollen. Hun understreket sitt engasjement for å fremme Indigos strategi, og gjøre overgangen enklere for den innkommende daglige lederen.

Prosessen med å rekruttere en ny daglig leder er i gang, med verdifulle innspill allerede mottatt fra ledergruppen og de valgte representantene i Indigo. Profilen for den nye daglige lederen vil bli finjustert og forankret med representantskapet. Annonseringen for stillingen er planlagt å gå ut i starten av januar, og Capus vil bistå styret i denne prosessen.