AI-generert bilde.

Wiki blir borte fra Microsoft Teams

Wiki-funksjonen i Teams kommer til å forsvinne. Fra juni vil vi ikke lenger ha tilgang til å lage nye wikier i Teams, og det haster med å flytte alt innhold fra wikier til OneNote.

Fra juni vil du ikke lenger kunne opprette nye wikier, og etter hvert vil du heller ikke kunne redigere eksisterende wikier.

Her er hva du må gjøre:

  1. Begynn å bruke OneNote for notater i Teams. Det er et flott verktøy hvor vi kan samarbeide, se alle kanalnotater på ett sted, og gjøre mye mer – som å skrive, tegne, utheve, legge ved filer, og søke etter notater.
  2. Flytt alle wikier til OneNote så fort som mulig. Dette er veldig viktig. Hvis du har laget eller bruker wikier i Teams, må du flytte dem over til OneNote. Du kan gjøre dette selv, én wiki om gangen. Hvis det er flere wikier i en kanal, må du flytte dem separat.

Vi anbefaler alle å flytte wikier over til OneNote så snart som mulig. Dette kan du enkelt gjøre på denne måten:

Illustrasjon

Åpne Teamet og kanalen du har en Wiki i. Trykk deretter på «Wiki» (1) blant fanene i toppen. Hvis Wikien er tom, får du bare beskjed om at Wikien blir borte om en liten stund. Hvis du har skrevet noe i Wikien, vil du kunne trykke på «Få detaljer» (2). Du vil da få opp følgende beskjed:

Illustrasjon

Du kan da trykke på «Eksporter til notater» (3). Innholdet flyttes da fra Wikien til OneNote, og du er klar for at Wikien kan forsvinne.