Brukerveiledning

Hvordan koble trådløs mus og tastatur til min PC?

Denne veilederen vil vise deg hvordan du kobler til din trådløse Dell mus og tastatur med din PC.

Vanligvis fungerer mus og tastatur som normalt når man kobler i mottakeren til enheten i din PC, men det kan komme situasjoner hvor dette ikke fungerer.

Illustrasjon

Klikke på Kommunemenyen (1) nede på oppgavelinjen.

Illustrasjon

Klikk deretter på ”Programvaresenter” (2) i menyen som dukker opp.

Illustrasjon

Sjekk at du er på riktig side i ”Programvaresenter” når det åpnes (3). I listen over tilgjengelige programmer finner du ”Dell Peripheral Manager” (5). Klikk en gang på navnet for å gå videre. Hvis du ikke ser den i listen, kan du søke etter den (4).

Illustrasjon

Du vil nå få opp mer informasjon om ”Dell Peripheral Manager”. Klikk på ”Installer” (6) for å gå videre.

Illustrasjon

Når instalasjonen er ferdig, kan du starte «Dell Peripheral Manager» ved å klikke på start-ikonet (7). Søk etter «Dell Peripheral Manager» (8), og klikk på «Dell Peripheral Manager» som dukker opp under «Apper» (9).

Illustrasjon

Når programmet starter, kan du kan velge å bidra med diagnose data til Dell. Dette er frivillig, og i dette eksemplet klikker vi på «I don’t consent» (10).

Illustrasjon

Du ser nå en oversikt over Dell-utstyr du har koblet til. For å koble til mus/tastatur som ikke allerede er koblet til, klikker du på +-ikonet oppe i høyre hjørne (11).

Illustrasjon

Du får nå valget om hvilken type enhet du ønsker å legge til. Klikk på mus/tastatur-ikonet (12).

Illustrasjon

Du kan velge å koble til mus/tastatur via dongel (13) eller Bluethooth (14). Hvis enheten du skal koble til har en liten USB-enhet (dongel), velger du (13), slik vi gjør i dette eksemplet.

Illustrasjon

Følg veilederen som vises på skjermen din (15). Hvis alt går som normalt, vil enheten din bli koblet til, og du blir tatt tilbake til fremsiden av programmet. Du kan da lukke Dell Peripheral Manager.

Kommentarer

2 kommentarer

 • Irene Haugen sier:

  Er det mulig å få koblet sammen mus og tastatur man har liggende , men som ikke «hører sammen» – Har en del slike liggende og usb’er, men vet ikke hvor de hører hjemme 😉

  #93
  • Petter Berg sier:

   Hei Irene! Ja det skal være mulig. Koble USB-en du ønsker å bruke i PC-en, og start «parringen». Du skal da kunne koble mus/tastatur sammen med den tilkoblede USB-en. Hvis du ikke får det til å fungere, kan det skyldes at mus/tastatur er eldre enn USB-en. Prøv da å koble til mus/tastatur med Bluetooth hvis det er tilgjengelig.
   /Petter

   #94

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *